Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunu yanmış görmek

Rüyada vücudunu yanmış görmek

Rüyada vücudunu yanmış görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalet eder.

Rüyada vücudunu yanmış gördüyseniz:

  • Parlak bir gelecek sizi bekliyor.

Rüyada vücudu yanmış görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine yorulur.

Rüyada yanmış insan vücudu görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına yorulur.

Rüyada vücudunu yanmış görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinin yanmasını görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanına geldiğini görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanmış nohut görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ev yanması görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dağın yanmasını görmek dinini yaşayacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments