Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakları kopmuş görmek

Rüyada bacakları kopmuş görmek

Rüyada bacakları kopmuş görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada bacakları kopmuş gördüyseniz:

  • İşlerinizin bir kısmı için arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada bacakta varis görmek sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada bacağa sarılmış yılan görmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacakta göz görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağında dövme görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bacak arasından geçmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine tabir olunur.

Rüyada bacağının kırıldığını görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işarettir.

Rüyada kuzu bacağı görmek kişinin rahat edeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine inanılır.

Rüyada bacaklarının kırıldığını görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments