Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunu tıraş etmek

Rüyada vücudunu tıraş etmek

Rüyada vücudunu tıraş etmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunu tıraş etmek gördüyseniz:

  • Belli konularda atılan adımlar durumun gerçek pozisyonuyla bağdaşmayabilir.

Rüyada vücut kıllarını tıraş etmek eşlerinin kapanacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine yorulur.

Rüyada vücudunu tıraş etmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birini tıraş etmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, iyi habere, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını tıraş etmek kısmetlerinin açılacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun tıraş olduğunu görmek duaların kabul göreceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kolunu tıraş etmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, geçim derdinin olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadını tıraş etmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kadını tıraş olurken görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments