Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını tıraş olurken görmek

Rüyada kadını tıraş olurken görmek

Rüyada kadını tıraş olurken görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, mal mülk sahibi olacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadını tıraş olurken gördüyseniz:

  • Farklı görüşleri olan kişilerin sizi yolunuzdan çevirmesine veya ilerlediğiniz alanda kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Rüyada kadını tıraş olurken görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını tıraş olurken görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada anneyi ameliyat olurken görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine delalettir.

Rüyada eşini sakal traşı olurken görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işarettir.

Rüyada ölüyü traş olurken görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine tabir olunur.

Rüyada sakal traşı olurken yüzünü kesmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kendini sakal traşı olurken görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada birini sünnet olurken görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments