Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudundan iğne çıktığını görmek

Rüyada vücudundan iğne çıktığını görmek

Rüyada vücudundan iğne çıktığını görmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına işaret eder.

Rüyada vücudundan iğne çıktığını gördüyseniz:

  • Aslında sizin için faydalı konularda ya da işlerde, kendi kendinizi engelleyecek bahaneler üretiyor olabilirsiniz.

Rüyada vücudundan iğne çıktığını görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işaret eder.

Rüyada vücuduna iğne battığını görmek itibarını zedeleyeceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudundan iğne çıkarmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda iğne çıkarmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada vücuda iğne batırmak kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda iğne görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücuduna iğne batırmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına rivayet eder.

Rüyada vücuttan iğne çıkarmak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments