Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda iğne çıkarmak

Rüyada vücudunda iğne çıkarmak

Rüyada vücudunda iğne çıkarmak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, daha fazla para kazanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, bir işe soyunacağına yorulur.

Rüyada vücudunda iğne çıkarmak gördüyseniz:

  • Ödün vermek zorunda hissetmeniz gerekmiyor.

Rüyada vücudunda iğne çıkarmak hastalıkların haneden uzak olacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, günlerini hastanede geçireceğine delalet eder.

Rüyada vücudundan iğne çıkarmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada vücuttan iğne çıkarmak sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücuda iğne batırmak işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada vücudundan iğne çıktığını görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda iğne görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına alamet eder.

Rüyada vücuduna iğne battığını görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına inanılır.

Rüyada vücuduna iğne batırmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments