Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda iğne görmek

Rüyada vücudunda iğne görmek

Rüyada vücudunda iğne görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalettir.

Rüyada vücudunda iğne gördüyseniz:

  • Bazı konuların ilerlemesi veya gelişmesi için diğerlerinin harekete geçmesini beklememeli, siz harekete geçmelisiniz.

Rüyada vücudundan iğne çıkarmak uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına rivayet eder.

Rüyada vücuttan iğne çıkarmak işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Rüyada vücuduna iğne batırmak hak yolundan ayrılmayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, çok daha iyi günler göreceğine delalettir.

Rüyada vücudundan iğne çıktığını görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda iğne çıkarmak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işarettir.

Rüyada vücudunda iğne görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada vücuda iğne batırmak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kalp kırmaya işaret etmektedir.

Rüyada vücuduna iğne battığını görmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments