Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuduna iğne battığını görmek

Rüyada vücuduna iğne battığını görmek

Rüyada vücuduna iğne battığını görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına işaret etmektedir.

Rüyada vücuduna iğne battığını gördüyseniz:

  • İş aktiviteniz söz konusu kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Rüyada vücuduna iğne battığını görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine delalet eder.

Rüyada eline toplu iğne battığını görmek önemli bir lider haline geleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına yorulur.

Rüyada ele iğne battığını görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada birine iğne battığını görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işarettir.

Rüyada ayağına toplu iğne battığını görmek elinin döneceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gözüne iğne battığını görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, akıllı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğnelerin battığını görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına inanılır.

Rüyada ayağa iğne battığını görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, işlerin rast gideceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments