Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda ur görmek

Rüyada vücudunda ur görmek

Rüyada vücudunda ur görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda ur gördüyseniz:

  • Aşırılıklar karşısında ödün vermemelisiniz.

Rüyada vücudunda ur görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, yokluk çekmeyeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda ur çıktığını görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet eder.

Rüyada vücutta ur görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına işarettir.

Rüyada urfayı görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına işarettir.

Rüyada yo urt görmek saygınlığına leke sürüleceğine, hayır dualarına nail olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada beyninde ur görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına inanılır.

Rüyada kafasında ur görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında ur görmek başarıların devamlı olacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı bir karar verileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments