Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada urfayı görmek

Rüyada urfayı görmek

Rüyada urfayı görmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada urfayı gördüyseniz:

  • Kapasitenizi veya yeteneklerinizi sorgulamadan bazı iş, görev veya sorumluluklara talip olmuş olabilirsiniz.

Rüyada vücudunda ur görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına tabir olunur.

Rüyada rahimde ur görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada beyninde ur görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda ur çıktığını görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada urmu dut yemek kazançlı bir işin başına geçileceğine, kazancının iki kat artacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyninde ur olduğunu görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada urfa görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yaşamının da düzene gireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yo urt görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, borçlarının çoğalacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments