Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda kurt görmek

Rüyada vücudunda kurt görmek

Rüyada vücudunda kurt görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, dostlardan zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada vücudunda kurt gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada vücudundan kurtçuk çıktığını görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, alim ve bilge insan olacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda kurt görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına yorulur.

Rüyada vücudunun kurtlandığını görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada insan vücudunda kurt görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada vücudundan kurt döküldüğünü görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta kurt görmek yardım edeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada vücuttan kurt çıkmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudundan kurt çıkarmak kudret ve hikmet sahibi olacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments