Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda kan görmek

Rüyada vücudunda kan görmek

Rüyada vücudunda kan görmek büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, alışveriş yapacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, işlerinde verimin artacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, güzel günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kan gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmaya çalışmak yerine, belli bir konuda başarı elde etmek ya da bazı konuları sonuca ulaştırmak istiyorsanız yaratıcılığınızı kullanmalısınız.

Rüyada kendi vücudunda kan görmek uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunu kanlar içinde görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, tatsızlıklar çıkacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda kan görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada vücutta kan görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada vücuttan kan aktığını görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada vücudundan kan akmak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada kendi vücudundan kan aktığını görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada vücudundan kan aktığını görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments