Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi vücudunda kan görmek

Rüyada kendi vücudunda kan görmek

Rüyada kendi vücudunda kan görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, maddi olarak zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi vücudunda kan gördüyseniz:

  • Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada vücudunu kanlar içinde görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi vücudunda kan görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine inanılır.

Rüyada kendi vücudundan kan aktığını görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudundan kan akmak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta kan görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada vücudundan kan aktığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücuttan kan aktığını görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, endişelerinden kurtulacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda kan görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, hatalarını düzelteceğine, hoşluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments