Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca sürüsünü görmek

Rüyada karınca sürüsünü görmek

Rüyada karınca sürüsünü görmek hep dinç ve genç kalacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, şansın kaçacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada karınca sürüsünü gördüyseniz:

  • Yanlış sunumlar işle ilgili problemler yaratabilir.

Rüyada evde karınca sürüsü görmek kötü halin son bulacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, üzüntülü günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada sürüyle karınca görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalettir.

Rüyada karınca sürüsünü görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine delalettir.

Rüyada karınca sürüsü görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına rivayet eder.

Rüyada karınca sürüsü süpürmek sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerinde karınca sürüsü görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta karınca sürüsü görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işarettir.

Rüyada karınca sürüsünü öldürmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments