Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne batırmak

Rüyada iğne batırmak

Rüyada iğne batırmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada iğne batırmak gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden şeyler öğrenebilir, sosyal açıdan keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Rüyada birisine iğne batırmak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iğneyi batırmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada kalbine iğne batırmak büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin iğne batırdığını görmek rahatlığa erileceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada koluna iğne batırmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına inanılır.

Rüyada parmağa iğne batırmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, dik durmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kulağa iğne batırmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağa iğne batırmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, geleceğinizin güzel olacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments