Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine iğne batırdığını görmek

Rüyada birine iğne batırdığını görmek

Rüyada birine iğne batırdığını görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine iğne batırdığını gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili bazı konular açığa çıkabilir.

Rüyada koluna iğne batırmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağa iğne batırmak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalet eder.

Rüyada toplu iğne batırmak kazanılan paranın artacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına işaret eder.

Rüyada sırta iğne batırmak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafaya iğne batırmak tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine işaret eder.

Rüyada göze iğne batırmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalettir.

Rüyada boğazına iğne batırmak ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada dudağına iğne batırmak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments