Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada votka içmek

Rüyada votka içmek

Rüyada votka içmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işaret eder.

Rüyada votka içmek gördüyseniz:

  • Kendinizi oldukça güçsüz hissedebilirsiniz.

Rüyada votka içmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet eder.

Rüyada vişne votka içmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada votka görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada votka şişesi görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet eder.

Rüyada votka içerken görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada votka dökmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada pınar suyu içmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, ihanete uğrayacağına işaret eder.

Rüyada adet kanı içmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments