Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada votka görmek

Rüyada votka görmek

Rüyada votka görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada votka gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz durumunda daha verimli sonuçlar alabileceğinizi göreceksiniz.

Rüyada votka içmek evlatlarından memnun olacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, birçok yeni fikir edinileceğine delalet etmektedir.

Rüyada votka şişesi görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine delalet eder.

Rüyada votka dökmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada votka içerken görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada vişne votka içmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, o kapıyı kapatacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalettir.

Rüyada votka görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments