Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada votka içerken görmek

Rüyada votka içerken görmek

Rüyada votka içerken görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, yükünün azalacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada votka içerken gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler uzun vadede çok önemli olabilir.

Rüyada votka içerken görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada votka içmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, bazı engellerle karşılaşacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada votka şişesi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada votka dökmek zenginlik içinde olacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada votka görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada vişne votka içmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , kolay yollardan rızık sahibi olacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeği iç çamaşırıyla görmek maddi varlığının çoğalacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada krem rengi iç çamaşırı görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments