Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vişne çalmak

Rüyada vişne çalmak

Rüyada vişne çalmak aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, evlerin ayrılacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vişne çalmak gördüyseniz:

  • Ortağınız veya çalışma arkadaşlarınızla bazı yeni işbirliklerine girebilirsiniz.

Rüyada vişne çalmak huzur ve mutluluk bulacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada vişne kurusu görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, bahtının güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada vişne şurubu görmek verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru vişne görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, bol hayır duası alınacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına yorulur.

Rüyada vişne toplamak yemek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Rüyada vişne kiraz görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada vişne suyu görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vişne kurusu yemek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments