Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vişne kurusu yemek

Rüyada vişne kurusu yemek

Rüyada vişne kurusu yemek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, şansının da açık olacağına tabir olunur.

Rüyada vişne kurusu yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz moral yönünden sizi destekleyecek.

Rüyada kuru vişne yemek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, fakirlerin zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada vişne kurusu yemek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vişne kurusu görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kuru vişne görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, tüm parasını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada vişne ağacından vişne yemek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, giderlerin artış göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada vişne toplamak ve yemek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan vişne yemek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada vişneli pasta yemek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments