Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru vişne görmek

Rüyada kuru vişne görmek

Rüyada kuru vişne görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, parasına da para ekleyeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru vişne gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken somut işleri tamamlayarak sevdiğiniz kişilere verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz.

Rüyada kuru vişne yemek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, rütbenin yükseleceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına alamet eder.

Rüyada vişne kurusu yemek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet eder.

Rüyada vişne kurusu görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada kuru vişne görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vişne çalmak kariyer edineceğine, itibarını zedeleyeceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vişne hoşafı içmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vişne kompostosu içmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına yorulur.

Rüyada vişneli pasta yemek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments