Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vişne kiraz görmek

Rüyada vişne kiraz görmek

Rüyada vişne kiraz görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, bereketin ve verimin olacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kul hakkına girmeyeceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, dualarının karşılığını göreceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vişne kiraz gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, ilişkileriniz güçleniyor.

Rüyada vişne kiraz toplamak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalettir.

Rüyada vişne veya kiraz görmek belki ölümler görüleceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada kiraz ve vişne görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Rüyada kiraz vişne yemek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına yorulur.

Rüyada vişne kiraz yemek toplum içindeki değerinin artacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, sorunların aşılacağına işaret eder.

Rüyada vişne kiraz görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada vişne ayıklamak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada çilek ve vişne görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, zahmete ve derde düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments