Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vişne kurusu görmek

Rüyada vişne kurusu görmek

Rüyada vişne kurusu görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, şansın döneceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada vişne kurusu gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız bir durumdan daha fazla sosyalleşerek ya da iletişim ağınızı genişleterek kurtulabilirsiniz.

Rüyada vişne kurusu görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kuru vişne yemek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru vişne görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine inanılır.

Rüyada vişne kurusu yemek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, borçları varsa ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada vişne kiraz toplamak el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada dalından vişne toplamak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada çiçek açmış vişne ağacı görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan vişne toplamak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments