Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi vesikalık resmini görmek

Rüyada kendi vesikalık resmini görmek

Rüyada kendi vesikalık resmini görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi vesikalık resmini gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme sayesinde kendinize rahat hareket alanı oluşturabilir, daha esnek olabilirsiniz.

Rüyada kendi vesikalık resmini görmek işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, yaşama hevesinden olacağına delalet eder.

Rüyada vesikalık fotoğrafını görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, içine fesat düşeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada vesikalık görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, kul hakkına girmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada vesikalık fotoğraf görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada vesikalık fotoğraf çektirmek nasibin bollaşacağına, tatsızlıkların aşılacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine işaret eder.

Rüyada kendi vesikalık fotoğrafını görmek bazı konularda konuşulacağına, helal rızka sahip olunacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada fare resmi görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz at resmi görmek dua alacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments