Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vazolar görmek

Rüyada vazolar görmek

Rüyada vazolar görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, rakiplerin alt edileceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine işaret eder.

Rüyada vazolar gördüyseniz:

  • Sakin olun, stres yaratabilecek davranışlardan uzak durmaya çalışın.

Rüyada çiçek vazosu görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş vazo görmek işbirliği içinde olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine inanılır.

Rüyada vazolar görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, çevrenizden takdir görmeye delalet eder.

Rüyada çini vazo görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada cam vazo kırmak küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, zor günlerin uzaklaşacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada renkli vazo görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada vazo almak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet eder.

Rüyada siyah vazo görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments