Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah vazo görmek

Rüyada siyah vazo görmek

Rüyada siyah vazo görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah vazo gördüyseniz:

  • Duygusal kararlar vermemeye çalışın.

Rüyada siyah vazo görmek onu alkışlayacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada boş vazo görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına alamet eder.

Rüyada gümüş vazo görmek kazancının ilk önce azalacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine yorulur.

Rüyada renkli vazo görmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada değerli vazo görmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kristal vazo görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, saadete ereceğine alamet eder.

Rüyada camdan vazo görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam vazolar görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments