Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş vazo görmek

Rüyada gümüş vazo görmek

Rüyada gümüş vazo görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine yorulur.

Rüyada gümüş vazo gördüyseniz:

  • Size fısıldadıkları şeyler ilginizi çekebilir.

Rüyada gümüş vazo görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, rahat bir hayat yaşayacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada cam vazo görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Rüyada camdan vazo görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada cam vazolar görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yeni mekânlara gireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi cam vazo görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vazo içinde gül görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada vazoda beyaz çiçek görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, görmediği yerlere gideceğine delalettir.

Rüyada ahşap vazo görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments