Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık vazo görmek

Rüyada kırık vazo görmek

Rüyada kırık vazo görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, işlerinin günden güne daha da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık vazo gördüyseniz:

  • Fiziksel gücünüzü olumlu bir şekilde yönlendirirseniz ilgilendiğiniz her konuda doyum sağlayabileceksiniz.

Rüyada kırık vazo görmek işlerin yeni kapılar açacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sorunların çabucak halledileceğine rivayet eder.

Rüyada kırık cam vazo görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine alamet eder.

Rüyada bakır vazo görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada vazoda çiçekler görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz vazo görmek can derdine düşeceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vazolar görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil vazo görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet eder.

Rüyada boş vazo görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments