Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vapuru kaçırdığını görmek

Rüyada vapuru kaçırdığını görmek

Rüyada vapuru kaçırdığını görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, kafasının rahat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vapuru kaçırdığını gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamam olarak kurtulabilirsiniz.

Rüyada vapuru kaçırdığını görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada vapur kaçırmak sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine alamet eder.

Rüyada denizde vapurla gitmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada denizi vapurla geçmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz vapur görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek zenginliği bulacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabalı vapur görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine rivayet eder.

Rüyada deniz vapuruna binmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments