Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi vapurla geçmek

Rüyada denizi vapurla geçmek

Rüyada denizi vapurla geçmek onlarla gönül birliği edeceğine, ticarette zarar edeceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, işlerinin hızlanacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, hem moral hem de çareler bulacağına inanılır.

Rüyada denizi vapurla geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda temelsiz suçlamalar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada denizden vapurla geçmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizi vapurla geçmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada vapurla denizde gezmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına işarettir.

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, hak yemeyeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde vapur görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, yeni bir ortama gireceğine, endişe veren durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde vapurla gitmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz vapur görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, kısmetinin bollaşacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada deniz vapuruna binmek ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments