Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak arasında kan görmek

Rüyada bacak arasında kan görmek

Rüyada bacak arasında kan görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, saygısını toplayacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada bacak arasında kan gördüyseniz:

  • Dün duygusal iniş çikışlar söz konusu olmuş olabilir.

Rüyada bacak arasından kan geldiğini görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine delalet eder.

Rüyada bacak arasında kan görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine delalettir.

Rüyada bacaklarının arasından kan geldiğini görmek arzuların gerçekleşeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacak arasında kıl görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bacak arası görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacak arasından geçmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine işaret eder.

Rüyada bacaklarından kan aktığını görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, hayırlı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağından kan aldırmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments