Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak arası görmek

Rüyada bacak arası görmek

Rüyada bacak arası görmek zafer elde edileceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacak arası gördüyseniz:

  • Daha az eleştirmek, daha tamamlayıcı olmak gerekebilir.

Rüyada bacak arasında kıl görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, helal rızka kavuşacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak arası görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, kişinin bundan zarar göreceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarının arasından kan geldiğini görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada bacak arasından geçmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacak arasında kan görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada bacak arasından kan geldiğini görmek huzura ve rahata kavuşacağına, maddi gücünü yitireceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına alamet eder.

Rüyada iki trenin arasında kalmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, düşmanlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi arayıp bulamamak zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments