Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vadiden uçmak

Rüyada vadiden uçmak

Rüyada vadiden uçmak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada vadiden uçmak gördüyseniz:

  • Gergin ortamların yaratacağı stres yüzünden ruhsal hayatınız oldukça dalgalanacak.

Rüyada vadiden uçmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vadide yürümek bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sıkıntıların aşılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada yemyeşil vadi görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşillik vadi görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada kurtlar vadisi görmek iyi bir kariyer edineceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bir vadi görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere vadi görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, temize çıkacağına işaret eder.

Rüyada yeşil vadi görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments