Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlar vadisi görmek

Rüyada kurtlar vadisi görmek

Rüyada kurtlar vadisi görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çok rahat edeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, şansının ve bahtının açık olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına yorulur.

Rüyada kurtlar vadisi gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler kanalıyla yeni romantik veya ticari bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada kurtlar vadisini görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına tabir olunur.

Rüyada kurtlar vadisi görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil vadi görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalet eder.

Rüyada derin vadi görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara tabir olunur.

Rüyada yeşillik vadi görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, iyiliğe ve güzelliğe delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bir vadi görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık vadi görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada dere vadi görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments