Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vadide yürümek

Rüyada vadide yürümek

Rüyada vadide yürümek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada vadide yürümek gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Rüyada vadide yürümek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlar vadisini görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, düze çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere vadi görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına inanılır.

Rüyada yeşillik vadi görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlar vadisi görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil vadi görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, büyük emekler vereceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yemyeşil vadi görmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil bir vadi görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, ekmeğinin artacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments