Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik vadi görmek

Rüyada yeşillik vadi görmek

Rüyada yeşillik vadi görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, dönülmez yollara gireceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşillik vadi gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı bütçe aşan harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada yeşillik vadi görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil bir vadi görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil vadi görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine yorulur.

Rüyada kurtlar vadisini görmek yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemyeşil vadi görmek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına alamet eder.

Rüyada derin vadi görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık vadi görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlar vadisi görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments