Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zaman görmediği birini görmek

Rüyada uzun zaman görmediği birini görmek

Rüyada uzun zaman görmediği birini görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun zaman görmediği birini gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız maddi yönden uğrayabileceğiniz büyük bir zarardan kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin bir akrabanı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, gerginliğin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin kişileri görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır küs olduğun birini görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına delalettir.

Rüyada uzun zamandır görmediği birini görmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada uzun zamandır görmediğin birine sarılmak ona yardımcı olacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, eve huzur dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır özlenen birini görmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zaman görmediğin birini görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments