Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yelek görmek

Rüyada uzun yelek görmek

Rüyada uzun yelek görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, tartışmaların sona ereceğine, yarınlara bakacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada uzun yelek gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada uzun yelek görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulur.

Rüyada uzun yelek giymek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yelek görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına yorulur.

Rüyada can yeleği giymek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, işinin yoluna gireceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada erkek bebek yeleği görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, arzuların gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz bebek yeleği görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine işaret eder.

Rüyada birinden yelek almak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada örgü yelek örmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments