Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebek yeleği görmek

Rüyada erkek bebek yeleği görmek

Rüyada erkek bebek yeleği görmek rütbenin yükseleceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, çok başarılı işlere girileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına inanılır.

Rüyada erkek bebek yeleği gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Rüyada erkek bebek yeleği görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı bebek yeleği görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada beyaz bebek yeleği görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, geçiminin kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada bebek yeleği satın almak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek yeleği görmek sevap işleyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada pembe bebek yeleği görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada örgü bebek yeleği görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek yeleği ördüğünü görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments