Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada örgü yelek örmek

Rüyada örgü yelek örmek

Rüyada örgü yelek örmek hasadının tarlasında kalacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada örgü yelek örmek gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklara karşılık zihinsel olarak oldukça güçlüsünüz.

Rüyada örgü yelek örmek sıkıntısından kurtulacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada yelek örmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayır getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek yeleği örmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı yelek örmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada yün yelek örmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada yeşil yelek örmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine işarettir.

Rüyada sarı yelek örmek kısmetlerinin bol olacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yelek örmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments