Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bebek yeleği görmek

Rüyada beyaz bebek yeleği görmek

Rüyada beyaz bebek yeleği görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz bebek yeleği gördüyseniz:

  • En iyisi en az gayret gösterilecek yolu seçmek olacak gibi duruyor.

Rüyada beyaz bebek yeleği görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yelek örmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yelek görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, bereketinin artacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yelek giydiğini görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz örgü yelek görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yelek almak kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, zarar etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bebek yeleği görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok yorulacağına alamet eder.

Rüyada bebek yeleği ördüğünü görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments