Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yelek giymek

Rüyada altın yelek giymek

Rüyada altın yelek giymek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hayırlı ve güzel olacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin yavaşlayacağına, girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada altın yelek giymek gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlikten kaçının.

Rüyada altın yelek giymek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına işaret eder.

Rüyada kürk yelek giymek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, güçlükle elde edilecek başarı, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada tüylü yelek giymek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına inanılır.

Rüyada mavi yelek giymek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada deri yelek giymek ister istemez başının belaya gireceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yün yelek giymek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının yeleğini giymek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölüye yelek giydirmek birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments