Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yelek giydiğini görmek

Rüyada beyaz yelek giydiğini görmek

Rüyada beyaz yelek giydiğini görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yelek giydiğini gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Rüyada beyaz yelek giydiğini görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yeleğini giymek iş kaybı yaşayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi yelek giymek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, büyük düşüneceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yelek giymek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada can yeleği giymek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yelek giymek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada tüylü yelek giymek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Rüyada yün yelek giymek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments