Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saç yıkamak

Rüyada uzun saç yıkamak

Rüyada uzun saç yıkamak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, istediği gibi hareket edeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Rüyada uzun saç yıkamak gördüyseniz:

  • Biraz şüpheci veya gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada uzun saç yıkamak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, işlerin iyiye gideceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun siyah düz saç görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah ve uzun saç görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek uzun saç görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun kadın saçı görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, çirkin bir iş yapmaya, duygusallığın ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada başkasının uzun saç görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı uzun saç görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada uzun saçı olduğunu görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments