Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek uzun saç görmek

Rüyada erkek uzun saç görmek

Rüyada erkek uzun saç görmek kolay yollardan kazanacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek uzun saç gördüyseniz:

  • Beklemenin size hiçbir yararı olmayacak.

Rüyada erkekte uzun saç görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, helal rızıklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun sarı saçlı erkek görmek çok mutlu günler geçireceğine, hastalıklarının biteceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkeği uzun saçlı görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı bir erkek görmek eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına alamet eder.

Rüyada kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin saçının uzun olduğunu görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ona kol kanat gereceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeği uzun saçlı görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada uzun saçlı erkek bebek görmek gayrimenkul işine girileceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments