Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saçı olduğunu görmek

Rüyada uzun saçı olduğunu görmek

Rüyada uzun saçı olduğunu görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada uzun saçı olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin hakkınızda yanlış hükme vardıklarını anlasanız bile bunu düzeltmek için birşey yapmak içinizden gelmeyebilir.

Rüyada uzun ve dalgalı saç görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasının saçını uzun görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada saçını olduğundan uzun görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine yorulur.

Rüyada uzun saçlı adam görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızıl ve uzun saç görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını uzun ve sarı görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının uzun ve güzel olduğunu görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçının uzun olduğunu görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments