Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kıllar görmek

Rüyada uzun kıllar görmek

Rüyada uzun kıllar görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, huzur içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun kıllar gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sözlerinizin arkasında durabileceğinizi göstermeniz gerekiyor.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çenede uzun kıl görmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, içsel güvensizliklerinize, makam sahibi olacağına yorulur.

Rüyada bacakta uzun kıl görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada uzun saç kılı görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada burunda uzun kıl görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnundan uzun kıl koparmak özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, projenin gerçekleştirileceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Rüyada uzun kıl görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altında uzun kıllar görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, takdir toplayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments