Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun bir kıl görmek

Rüyada uzun bir kıl görmek

Rüyada uzun bir kıl görmek yürek yakan biri haline geleceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bahtın açık olmasına alamet etmektedir.

Rüyada uzun bir kıl gördüyseniz:

  • Kontrollü harcamalısınız.

Rüyada ayakta uzun kıl görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Rüyada burun kıllarını uzun görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Rüyada çenede uzun kıl görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, makam edineceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun burun kılı görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ağızdan uzun kıl çıkarmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun kıl koparmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz uzun kıl görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, gamsız bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada koltuk altında uzun kıl görmek akıllı adımlar atacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments