Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saç ve sakal görmek

Rüyada uzun saç ve sakal görmek

Rüyada uzun saç ve sakal görmek istihdam edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun saç ve sakal gördüyseniz:

  • Aile ilişkileriniz biraz çalkantılı olabilir.

Rüyada uzun saç ve sakal görmek ekonomik gücün çoğalacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına delalet eder.

Rüyada uzun siyah sakal görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun sakal görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendini uzun sakallı görmek daha güçlü hale geleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, hataların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada beyaz uzun sakal görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, işlerinde verimin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun sakallı adam görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada uzun beyaz sakal görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada birini uzun sakal görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments